ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Μυστήριο με Bolt –Αποσύρθηκε από τα τράιαλς της Τζαμάικα



Μέχρι τώρα τα μαύρα σύννεφα είχαν εμφανιστεί εξαιτίας των εμφανίσεών του στους αγώνες. Πλέον όμως, η ανησυχία για τον Usain Bolt εντείνεται ακόμη περισσότερο λόγω της… εξαφάνισής του.

Ο παγκόσμιος ρέκορντμαν των σπριντ αποφάσισε την τελευταία στιγμή να αποσυρθεί από τα τράιαλς της Τζαμάικα, χωρίς να γίνει γνωστός ο λόγος της απόφασής του. αυτό βέβαια δεν προκαλεί προβλήματα σχετικά με την ένταξή του στην ομάδα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος μια και ο Bolt- ως νικητής στην προηγούμενη διοργάνωση- έχει wild card σε 100 μ. και 200 μέτρα.

Σίγουρα όμως αυτή η απόφαση της τελευταίας στιγμής δημιουργεί ανησυχία για την κατάσταση του αθλητή που ακόμη φέτος δεν έχει εμφανιστεί ως… Bolt, σημειώνοντας μόλις 10.12 και 20.13 σε 100 μ. και 200 μ. αντίστοιχα.

Στην τελευταία του κούρσα, στη Ν. Υόρκη, όπου κέρδισε με 20.29 ήταν εμφανώς προβληματισμένος και παραδέχθηκε ότι δεν γνώριζε τι πάει στραβά. Έπειτα από τη συγκεκριμένη εμφάνιση είχε δηλώσει πως τελικά θα τρέξει 100 μ. στα τράιαλς της Τζαμάικα, προκειμένου να βρει το ρυθμό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην πατρίδα του, την απόφαση για την απόσυρση την ύστατη στιγμή πήρε ο Glen Mills, αφού είχε τον Bolt στην τελευταία προπόνηση πριν από τους αγώνες, την Τετάρτη. Ο σταρ των σπριντ έχει προγραμματίσει δύο κούρσες για τις επόμενες δύο εβδομάδες, στα Diamond League του Παρισιού (4/7) και της Λοζάνης (9/7).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου