ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 30 Ιουνίου 2017

Ο άθλος της Κουτσοδόντη στο Έπταθλο Κορασίδων στα Τρίκαλα



Η επταθλήτρια μας ολοκλήρωσε την αγωνιστική της χρονιά με επιτυχία μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π-Κ στα Τρίκαλα. Πάντα η ολοκλήρωση ενός αγώνα Επτάθλου είναι από μόνο του μια επιτυχία για τον αθλητή μιας και μέσα σε δύο ημέρες, πρωί απόγευμα ,αγωνίζεται συνεχόμενα στο στάδιο. Κούραση, κόπωση, εξάντληση είναι μερικά από αυτά που νιώθει ο αθλητής στη διάρκεια του αγώνα αλλά και βέβαια μετά την ολοκλήρωση των αγώνων.
Έτσι λοιπόν και η Κατερίνα Κουτσοδόντη μετά από τον τραυματισμό της στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα τον Απρίλιο στο Άγιο Κοσμά και την ολοκλήρωση του αγώνα στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα ήρθε η ώρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Π-Κ στα Τρίκαλα.
Ξεκινώντας με ατυχία στα 100μ με εμπόδια μιας και σκόνταψε στο προτελευταίο και τελευταίο εμπόδιο τερμάτισε σε χρόνο 17.40'' συνέχισε με ύψος με 1.31μ , το απόγευμα συνέχισε με σφαίρα με 12.40μ και 200μ με 28.50''. Την επόμενη ημέρα έκανε 4.58μ στο μήκος 27.74 στο ακόντιο και 2.49.50'' στα 800μ. ανεβαίνοντας από πέρσι από τους 3175 βαθμούς στους 3590 βαθμούς κάνοντας ατομικό ρεκόρ.
Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στη αθλήτρια μας για την αγωνιστικότητα της ,την υπομονή της και την αφοσίωση στον στόχο της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου