ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Κυριακή Σκουρή, η νέα γεννιά πρωταγωνιστεί στο αγωνιστικό προσκήνιο


Τα νέα ταλέντα του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ξεφυτρώνουν με ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση για τον Κλασσικό Αθλητισμό. Η Κυριακή Σκουρή είναι ένα από τα νέα ταλέντα του Ομίλου, η οποία ξεκίνησε εδώ και χρόνια από τις ακαδημίες μας και πλέον πρωταγωνιστεί στις κατηγορίες Πανκορασίδων & Κορασίδων σε Πανελλήνιο επίπεδο.

 Ξεκινώντας με βάση το άλμα εις Ύψος ,την μεγάλη της αγάπη, έδειξε ότι τελικά κυριαρχεί και στους δρόμους ταχύτητας και συμμετέχει με ιδιαίτερη επιτυχία στις ομάδες σκυταλοδρομίας 4 Χ 80μ ΠΚΑ και 4 Χ 100μ Κορασίδων σε Διασυλλογικά και Πανελλήνια Πρωταθλήματα.
 Η επιμονή και υπομονή της αλλά και η παιδεία και στήριξη του περιβάλλοντος της ,είναι σίγουρα εφόδια για την διάκριση κάθε αθλητή που θέλει να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Όλα αυτά είναι μαθήματα ζωής για τους αθλητές αυτών των ηλικιών και τους βοηθά περαιτέρω και στη μελλοντική τους σταδιοδρομία. Το σίγουρο είναι ότι και οι προπονητές και οι παράγοντες είναι δίπλα σε όλους τους αθλητές μας πρώτα από όλα παιδαγωγικά διότι στόχος μας είναι να διαμορφώσουν σωστούς χαρακτήρες και μετέπειτα να γίνουν πρωταθλητές στους αγωνιστικούς χώρους. Η νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και επιτυχίες για την Κυριακή Σκουρή που έχει τόσα χρόνια τη βάση και την αγωνιστική και την  ψυχική για να φτάσει στη κορυφή. Το γεγονός είναι ότι όλοι αυτοί οι αθλητές είχαν πρότυπο τους προηγούμενους και παλιότερους αθλητές μας και αυτοί είναι πρότυπα πλέον για τους επόμενους που κατακλύζουν τις ακαδημίες μας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου