ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΒΑΝ ΝΤΕ ΣΑΝΤΕ




Βαν Ντε Σάντε Κατερίνα
Η Κατερίνα είναι γεννημένη στο Λουτράκι ,είναι μέλος της αγωνιστικής ομάδας , φοιτεί στο Γυμνάσιο Λουτρακίου και προπονείται ήδη 2 έτη στο τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και πραγματοποιεί τις προπονήσεις της ,καθημερινά στο Δημοτικό Θώδειο στάδιο.
Μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια η Κατερίνα εκτός από το ταλέντο που διαθέτει , προπονείται σκληρά με την προπονήτρια των Ρίψεων, Χριστίνα Σέκερη , στην Σφαιροβολία και την Δισκοβολία και έχουν καταφέρει σπουδαίες επιδόσεις και σημαντικές διακρίσεις. Η Κατερίνα την αγωνιστική χρονιά 2013-2014 συνέτριψε την ατομική επίδοση  της στην σφαιροβολία με 12.82μ κερδίζοντας όλα τα διασυλλογικα πρωταθλήματα  ,meeting Πανελλήνιας εμβέλειας αλλά οι πιο  σημαντικές διακρίσεις της, είναι η κατάκτηση της 3η θέσης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΚΑ στο Λουτράκι και η επιτυχίας της να συμμετέχει στον τελικό του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων στην Λάρισα. Η χρονιά της κλείνει με την 2η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη της σφαιροβολίας  ΠΚΑ΄ με την επίδοση 12.82μ  και ευχόμαστε κάθε χρόνο να πηγαίνει ακόμη πιο ψηλά πάντα με την καθοδήγηση των προπονητών της και την στήριξη του συλλόγου μας .

1 σχόλιο:

  1. ΕΥΓΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή