ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 2 Απριλίου 2016

Με την παρουσία πρωταθλητών μας το καμπ των αλτών στο ΟΑΚΑ



Στις εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ ξεκίνησε την Παρασκευή το προπονητικό καμπ για τους άλτες. 
 Αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων από όλη τη χώρα βρίσκονται στην Αθήνα και συμμετέχουν στο επιτυχημένο καμπ το οποίο διοργανώνει η ομοσπονδία με την παρουσία εθνικών και ομοσπονδιακών τεχνικών. 
 
Το καμπ αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τους αθλητές να ξεφύγουν από την ρουτίνα της καθημερινότητας τους, να βρεθούν σε κοινές προπονήσεις με αθλητές των ίδιων αγωνισμάτων και φυσικά να μάθουν από όλα όσα θα ακούσουν από τους προπονητές που μετέχουν σε αυτό.
Ιδιαίτερα σημαντική είναι όμως και η συμβολή των πρωταθλητών μας που έδωσαν το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής και γυμνάστηκαν παρέα με τους ανερχόμενους πρωταθλητές. Ο Κώστας Φιλιππίδης, η Βούλα Παπαχρήστου, ο Δημήτρης Μπαλταδούρος και η Λίκη Αλεξούλη ήταν ορισμένοι από του αθλητές που γυμνάστηκαν μαζί με τα μέλη των προεθνικών ομάδων και στην ουσία αποτέλεσαν τον οδηγό τους. 
 
Την ευθύνη των αθλητών των οριζόντιων αλμάτων είχαν οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί Γιώργος Πομάσκι και Δημήτρης Βασιλικός, του επί κοντώ ο Δημήτρης Κυτέας και του ύψους, οι Γιώργος Τσούγκος και Γιάννης Κουτσογιαννόπουλος. 
 
Το βράδυ της Παρασκευής οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με τους εθνικούς προπονητές, ενώ το σημερινό πρόγραμμα εκτός της προπόνησης περιλαμβάνει και επιμορφωτικό σεμινάριο.
 
Η ομοσπονδία έχει επενδύσει τα τελευταία χρόνια στα προπονητικά καμπ και τις κοινές προπονητικές συγκεντρώσεις, καθώς εκτιμά πως  μέσα από αυτές θα επιτύχει κοινή προπονητική κατεύθυνση και θα δώσει τη δυνατότητα στους αθλητές να γίνονται ολοένα και καλύτεροι μέσα από τη συλλογική διαδικασία. Το καμπ του ΟΑΚΑ είναι το τρίτο της σεζόν, καθώς αρχές του χρόνου είχε γίνει προπονητική συγκέντρωση για τους αθλητές των σπριντ και των εμποδίων και τον περασμένο μήνα για τους ρίπτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου