ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές για το έτος 2014-2015

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ επικύρωσε τις μεταγραφές, μετά από σχετική εισήγηση της Επιτροπής Μεταγραφών και το τοπίο του μεταγραφικού χάρτη για την φετινή σεζόν ξεκαθάρισε.

Ο Ελευθέριος Βενιζέλος Χανίων φαίνεται να είναι αποφασισμένος να κατακτήσει και φέτος τον τίτλο του Πρωταθλητή συλλόγου στην γενική βαθμολογία, πραγματοποιώντας κάποιες καλές μεταγραφές και φέρνοντας στο σωματείο μερικά πολύ καλά ονόματα που κυριαρχούν στους στίβους αυτή τη στιγμή. Ένα από αυτά τα ονόματα είναι του Λυκούργου Τσάκωνα. Ο Πρωταθλητής των 200 μ. μετακόμισε από τον Γ.Α.Σ. Σκάλας στο σύλλογο των Χανίων και θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Ελ. Βενιζέλου. Στον ίδιο σύλλογο μετακόμισαν και άλλοι δυο πολύ δυνατοί σπρίντερ. Ο έμπειρος, και επί πολλά χρόνια πρωταγωνιστής στα 400 μ., Δημήτρης Γράβαλος από τον Άρη Θεσσαλονίκης και ο Στράτος (Ευστράτιος) Φραγκούλης από τον Γ.Σ. Κηφισιάς.

Πολύ μεγάλη μεταγραφή κατάφερε και πραγματοποίησε ο Α.Ο. Μυκόνου καθώς πρόσθεσε στο ενεργητικό του τον σπουδαίο Έλληνα βαδιστή Αλέξανδρο Παπαμιχαήλ, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν με τον Α.Ο Πεύκης. Η Μαρία Γάτου αποχώρησε από το πρώτο της σωματείο, Γ.Σ. Ηρακλή Θεσσαλονίκης και μετακόμισε στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009. Η Ανδρομάχη κωστογλίδου έφυγε από τον Α.Σ. Φίλιππο Βέροιας και από φέτος θα αγωνίζεται με τον Α.Ο. Κύδων Χανίων.

Η Ελένη Φιλάνδρα άφησε τον Πανελλήνιο Γ.Σ. και φέτος θα αγωνιστεί με την Γ.Ε.Α. Τρικάλων. Στον ίδιο σύλλογο θα αγωνίζεται και η Αναστασία Μαρινάκου η οποία έφυγε από τον προηγούμενο σύλλογό της, τον Γ.Σ. Ερμή Σχηματαρίου. Η Κορίνα Πολίτη πήγε από την Ε.Κ.Α. Δωδώνης Ιωαννίνων στον Γ.Σ Χαϊδαρίου. Η Ιωάννα Ζάκκα θα αγωνίζεται φέτος με τον Α.Ο. Φιλοθέης, ενώ μέχρι τώρα ανήκε στη Γ.Ε. Γρεβενών.

Δύο πολύ καλούς αθλητές και με μέλλον μπροστά τους απέκτησε ο Ολυμπιακός, τον Γιάννη Λουλά από τον Α.Π.Σ. Πυγμή Ευόσμου και τον Νίκο Τσιώκο από το Γ.Σ Καρδίτσας. Ο Γιώργος Τεσσαρομάτης έφυγε από την Γ.Ε. Νάουσας και από φέτος θα αγωνίζεται με τον ΠΑΟΚ. Ο Σωτήρης Διαμαντής θα αγωνίζεται από την νέα χρονιά με τον Π.Μ.Σ. Ολυμπιάδα Κομοτηνής, ενώ μέχρι φέτος εκπροσωπούσε τον Γ.Σ Κηφισιάς. Ο Γιώργος Κίλογλου μετακόμισε από τον Γ.Σ. Σέρρες '93 στον Γ.Σ "Ο Ηρακλής" Θεσσαλονίκης.

Από την Κύπρο και τον Γ.Σ Κόροιβος Πάφου η Δήμητρα Κυριακίδου θα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου