ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ Α.Ο.ΠΟΣΕΙΔΩΝ



Μετά από δεκάδες αγώνες όλων των κατηγοριών κατά την διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς 2013-2014 ,η σεζόν φτάνει στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε ,την συμμετοχή του αθλητή μας Αντώνη Μέρλου,  στην εθνική ομάδα της Ελλάδας στο άλμα εις Ύψος στην Κύπρο.
Όμως η αγωνιστική περίοδος κλείνει με πολλές ακόμη επιτυχίες, όπως τα τρία μετάλλια που κατέκτησε η ομάδα μας, σε Πανελλήνια πρωταθλήματα ΠΠΑ-ΠΚΑ και Παίδων -Κορασίδων  και συμμετείχε επίσης με έμπειρους αθλητές που πλασαρίστηκαν σε καλές θέσεις στους τελικούς των αγωνισμάτων τους αλλά και την καινούργια φουρνιά αθλητών που συμμετείχαν για πρώτη φορά σε Πανελλήνιους αγώνες και πήραν τις απαιτούμενες εμπειρίες για το μέλλον.

Επίσης ο Α.Ο.Ποσειδών κατέκτησε σχεδόν όλα τα περιφερειακά, διασυλλογικά πρωταθλήματα ,κατέκτησε σημαντικά μετάλλια και επιδόσεις σε Πανελλήνιας εμβέλειας Meeting στίβου αλλά και την πολύ καλή παρουσία του στον Κλειστό στίβο τον Χειμώνα.


Το ενθαρρυντικό είναι οτι η ομάδα μας ,λόγο της μεγάλης αριθμητικής επιτυχίας των ακαδημιών της ,έχει συνέχεια αλλά και μέλλον όσο αφορά τη επάνδρωση της προαγωνιστικής και αγωνιστικής ομάδας από αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας , του Δήμου μας.

Η μεγάλη συμμετοχή που υπήρξε στα φετινά τμήματα των ακαδημιών σε Λουτράκι, Ίσθμια  και για πρώτη φορά στη Περαχώρα μας γέμισαν χαρά , ευθύνη αλλά και συγκίνηση για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι γονείς  ως προς το τμήμα μας.

Με το τέλος αυτής της ομολογουμένως επιτυχημένης χρονιάς για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών μιας και στήριξε στο 100% της πρωτοβουλίες αθλητικών διοργανώσεων στίβου, όπως των  31ων Θωδείων και βέβαια την πραγματοποίηση στο στάδιο μας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΠΠΑ-ΠΚΑ πάντα βέβαια εθελοντικά και υποστηρικτικά από τους παράγοντες , προπονητές, γονείς και αθλητές του τμήματος μας. Ήδη πραγματοποιούνται οι απαιτούμενες συναντήσεις για να γίνουν οι κατάλληλες αλλαγές στο προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα της καινούργιας σεζόν 2014-2015 για το τμήμα στίβου
του ομίλου μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας μας ,τους προπονητές, τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους και θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι θα προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο να οργανώσουμε την ομάδα μας να φτάσει πιο ψηλά αγωνιστικά αλλά και μειώσουμε όσο το δυνατόν ,τα λάθη μας και τις ατέλειες που ενδεχομένως πράξαμε.

Ραντεβού λοιπόν το Σεπτέμβρη ,με πολλές αλλαγές και καινούργια τμήματα αλλά με το ίδιο
μυστικό της επιτυχίας ,την πολύ δουλειά.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου