ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΜΕΡΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



Μετά από μια πολύ επιτυχημένη χρονιά, με ρεκόρ εγγραφών στο  τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου με πάνω από 250 αθλητές και αθλήτριες, η σεζόν τελειώνει με το πολύ τιμητικό κάλεσμα της Εθνικής Ελλάδος του αθλητή μας στο άλμα εις Ύψος Αντώνη Μέρλου. 


Ο αθλητής μας, ανίκητος σε όλα τα διασυλλογικά πρωταθλήματα και meeting  στίβου έφθασε μέσα στην έδρα του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα να κατακτήσει τον τίτλο του Χρυσού Πανελληνιονίκη, με μια μεγάλη επίδοση στα 2.00μ, στις 5/7 στο Λουτράκι και συνέχισε στην κατηγορία των Παίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Λάρισα, το τελευταίο σαββατοκύριακο να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο με αθλητές κατα 2 χρόνια μεγαλύτερους του.



Η επιτυχία του αυτή ,αλλά και η εξαιρετικές επιδόσεις για την ηλικία του, έφεραν το αποτέλεσμα να επιλεγεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές για τους Διεθνείς αγώνες στη Λευκωσία της Κύπρου στις 30-31/7/14.

Θέλουμε ως τμήμα στίβου να συγχαρούμε τον αθλητή μας και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στη Κύπρο και να εκπροσωπήσει επάξια την χώρα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου