ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Tο Τμήμα Στίβου του  Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου εθεωρείτο ένα από τα παλαιότερα τμήματα του ομίλου μας και ένα από τα αξιολογότερα της χώρα στο πλαίσιο της προσφοράς του όχι μόνο στον αθλητισμό αλλά και  στην τοπική και ευρύτερη κοινωνία. Σημαντικές  προσωπικότητες ξεκίνησαν την σταδιοδρομία τους από τα ακαδημίες  του συλλόγου μας, αξιοποιώντας το όνομα του Α.Ο. Ποσειδών και του Λουτρακίου στην Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, και παράλληλα το όνομα της χώρας στο εξωτερικό με την συμμετοχή αθλητών μας σε Διεθνής Συναντήσεις.

Τμήματα και Αγωνιστικές Κατηγορίες:

Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου είναι οργανωμένος σε τμήματα ανάλογα με τις ηλικιακές κατηγορίες των αθλητών του και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Οι εν ενεργεία αθλητές υπολογίζονται στους 250 και στελεχώνουν τόσο τα αγωνιστικά, προαγωνιστικά τμήματα όσο και τις Ακαδημίες του συλλόγου. 
Τα αγωνιστικά τμήματα συμμετέχουν σε Πανελλήνια και Διασυλλογικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα ,τα προαγωνιστικά τμήματα σε Διασυλλογικά Περιφερειακά Πρωταθλήματα , ανοικτού και κλειστού στίβου όλων των κατηγοριών ,ενώ οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών του ομίλου μας λαμβάνουν μέρος σε ημερίδες στίβου που διοργανώνουν τόσο οι τοπικές ενώσεις του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Ανατολικής Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο όσο και το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου σε διμερής ή τριμερής συναντήσεις με άλλους συλλόγους.

Τόπος-Ημέρες-Ώρες Λειτουργίας Τμημάτων: 

Η αγωνιστική σεζόν ξεκινά τις πρώτες μέρες κάθε  Σεπτέμβρη  και ολοκληρώνεται  στα τέλη Ιουνίου για τις ακαδημίες και στα τέλη Ιουλίου για την αγωνιστική ομάδα ,με την συμμετοχή του ομίλου μας στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών ΠΠΑ-ΠΚΑ , Παίδων –Κορασίδων ,Εφήβων – Νεανίδων και Ανδρών- Γυναικών με τα  οποία καταλήγει η αγωνιστική χρονιά. 
Οι βασικές προπονήσεις,  πραγματοποιούνται καθημερινά στο Δημοτικό Θώδειο Στάδιο Λουτρακίου για την αγωνιστική , προαγωνιστική ομάδα και βέβαια για την ακαδημία της πόλης του Λουτρακίου. Για το τμήμα της Ισθμίας οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στο νέο γήπεδο της Ισθμίας και για το τμήμα της Περαχώρας πραγματοποιούνται στο γήπεδο της Περαχώρας.  Οι προπονήσεις ανάλογα το τμήμα και το μέρος διαφοροποιούνται στον χρόνο , την τοποθεσία αλλά και την ηλικία.



Αγωνιστική Ομάδα :      
Δευτέρα , Τρίτη , Τετάρτη ,  Πέμπτη , Παρασκευή  16:00-18:00 

Προαγωνιστική Ομάδα :
 Δευτέρα , Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή  14:45 – 16:15 

Ακαδημία Λουτρακίου :
Δευτέρα , Τρίτη , Πέμπτη , Παρασκευή   17:00 – 18:00

Ακαδημία Ισθμίας  :    
Τετάρτη , Πέμπτη 15:00 – 16:30 και Σάββατο 10:00 – 11:30

Ακαδημία Περαχώρας : 
Τετάρτη 16:00 – 17:00 και Σάββατο 11:00 – 12:00



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου