ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Άλμα επί Κοντώ … στο Σύνταγμα

Athens Street Pole Vault
Μία εξαιρετική διοργάνωση του ΣΕΓΑΣ, ο αγώνας επί κοντώ στο δρόμο, πηγαίνει φέτος στην πλατεία Συντάγματος με κύριο στόχο ο κόσμος να αγκαλιάσει το αγώνισμα που προσφέρει διακρίσεις παγκοσμίου επιπέδου στην Ελλάδα.
του Σούλη Μέζου
mezos@sportsfeed.gr
Το μεσημέρι του Σαββάτου στις 9 Μαΐου, στην καρδιά της Αθήνας θα στηθεί η… σκηνή για ένα από τα πιο δύσκολα αλλά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά αγωνίσματα του στίβου. Μερικοί από τους κορυφαίους επικοντιστές του κόσμου (ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το starting list) θα αγωνιστούν στην εμβληματική πλατεία προσφέροντας εξαιρετικό θέαμα. Φέτος θα είναι η τρίτη χρονιά της διοργάνωσης, μετά το 2013 στο Ζάππειο και το 2014 στη μαρίνα του Φλοίσβου. Την πρώτη χρονιά νικητής ήταν ο Μπγιόρν Ότο με άλμα στα 5.83μ. ενώ πέρσι, ο Δημήτρης Πατσουκάκης κράτησε τον τίτλο εντός Ελλάδας με επίδοση στα 5.62μ.
Αναμένουμε το φετινό starting list με τον Κώστα Φιλιπίδη να είναι μεταξύ των διαγωνιζόμενων του 3ου Athens street pole vault και τον κόσμο να αγκαλιάζει αυτήν την πραγματικά εξαιρετική διοργάνωση που έχει για επίκεντρο του αθλητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου