ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Ο Ποσειδώνας αναβιώνει για 32η φορά τα ''Θώδεια''

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που αναβιώνουν και τα ΄΄Θώδεια΄΄ και αυτή τη φορά για 32η φορά.
Το σωματείο μας πρωτοπόρο πλέον στη στήριξη μεγάλων αθλητικών γεγονότων τα τελευταία χρόνια στο άθλημα του Κλασσικού Αθλητισμού διοργανώνει το Πανελλήνιο meeting  Στίβου ΄΄32 Θώδεια ΄΄με την στήριξη της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ και του δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων .
Τα αγωνίσματα για φέτος είναι 35 και ευελπιστούμε εκτός από τους αθλητές του Ομίλου μας οι οποίοι θα αγωνιστούν αλλά και θα βοηθήσουν εθελοντικά στην διοργάνωση να συμμετέχει η νεολαία του Κλασσικού Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα όπως τα προηγούμενα 2 χρόνια με την συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών.  
Ο πρόεδρος μας Χ. Γεωργίου το Δ.Σ. του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου αλλά και όλα τα τμήματα του ομίλου μας βοηθούν εθελοντικά στην λειτουργική διεξαγωγή των αγώνων.
Ο ΣΕΓΑΣ με τους τεχνικούς συμβούλους και τους κριτές θα δώσει και πάλι την εμπειρία του στην διοργάνωση, η σχολή μηχανικού η οποία θα βοηθήσει με εξοπλισμό και διασώστες ,αλλά και οι εθελοντές οι οποίοι κάθε φορά βοηθούν με όλη τους την αγάπη αυτό το μεγάλο γεγονός για την πόλη του Λουτρακίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου