ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Οι αθλητές των Ρίψεων του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου(Φώτο)


Οι αθλητικές ρίψεις είναι ένα από τα τρία κομμάτια που απαρτίζουν τα αγωνίσματα του κλασσικού αθλητισμού, ο οποίος αποτελείται από δρομικά - αλτικά - και ριπτικά αγωνίσματα. Τα ριπτικά αγωνίσματα είναι τα εξής: Ακοντισμός - Δισκοβολία - Σφαιροβολία - Σφυροβολία
 
                                
                                Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
 
 
Βαν Ντε Σάντε Κατερίνα.  Ξεκίνησε τον αθλητισμό 13 ετών με το αγώνισμα της σφαιροβολίας το οποίο ταίριαξε απόλυτα με τον σωματοτυπό της , στα 14 είχε την 2η επίδοση 
στην Ελλάδα και την τρίτη Πανελλήνια νίκη στο πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος της κατηγορίας της. Στα 15 της χρόνια κατέχει και πάλι την 2η επίδοση στην Ελλάδα, την δεύτερη Πανελλήνια νίκη στην σφαιροβολία αλλά και την τρίτη Πανελλήνια νίκη στη δισκοβολία το δεύτερο αγώνισμα της στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
 
Εμμάνουελ Ματούκα.  Ξεκίνησε τον αθλητισμό 13 ετών και αμέσως φάνηκε το ταλέντο του στην δισκοβολία και σφαιροβολία, μιας και η δύναμη των χεριών του αλλά και της ψυχής του είναι τεράστια. Με ενάμιση μόλις χρόνο καθημερινής προπόνησης στα 14 του χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος κατέκτησε την 3η θέση στην δισκοβολία και την  5η στην σφαιροβολία.
 
Μαρία Ταγαρά.  Ξεκίνησε στην Ε΄ δημοτικού με σκοπό να χάσει μερικά  περιττά κιλά, συνεπής στις προπονήσεις με εξαιρετικό χαρακτήρα και ωριμότητα, μπήκε στο γκρούπ με τα παιδιά του γυμνασίου και δεν παραπονέθηκε καμία φορά για την δυσκολία των ασκήσεων, πάντα πρόθυμη με πείσμα προσπαθούσε περισσότερο από όλους. Η μικρή  Μαρία είναι  παράδειγμα αθλήτριας και για τα μεγαλύτερα παιδιά της ομάδας. Η επιλογή της να ασχοληθεί με ένα δύσκολο τεχνικά αγώνισμα της σφυροβολίας να το αγαπήσει και να το κάνει  να φαίνεται πανεύκολο στα μικρά της χέρια με εξέπληξε. Με όλα αυτά τα προσόντα κατάφερε στην  ΣΤ΄ δημοτικού στο διασυλλογικό πρωτάθλημα των παιδιών του γυμνασίου να αγωνισθεί και να πάρει το πρώτο της ασημένιο μετάλλιο.
 
Κατερίνα Κουτσοδόντη: Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 7ετών, σήμερα 14 ετών κατέκτησε την 6η θέση στο αγώνισμα του πεντάθλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος. Τα δύο από τα πέντε αθλήματα  είναι ριπτικά ακόντιο και σφαίρα και είμαστε υπερήφανοι όλοι για την μικρή υπεραθλήτρια μας.
 
Προπονήτρια Χριστίνα Σέκερη. Αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στις αθλητικές ρίψεις και βαθμό άριστα. Διακρίθηκε σαν αθλήτρια του Α.Σ. Περίανδρου Κορίνθου στην σφαιροβολία και δισκοβολία. Σε ηλικία 15 ετών
 κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στην δισκοβολία. Μέλος της εθνικής ομάδας και 4η Βαλκανικής στην σφαιροβολία το 1990.Τα τελευταία 7 χρόνια είναι προπονήτρια του Α.Ο Ποσειδώνα Λουτρακίου και αισθάνεται υπερήφανη για της επιτυχίες των αθλητών της.
 
  ΕΝΑΡΞΗ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
 
                       ΩΡΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ 
 
Ρίψεις για παιδιά 10 έως 12 ετών Τρίτη και Πέμπτη 16:30μμ - 17:45μμ Σάββατο 12:15μμ - 13:30μμ.
Οι ρίψεις σε αυτές τις ηλικίες γίνονται με προαγωνιστικά όργανα από ειδικά ασφαλή υλικά με μικρό βάρος.
Ρίψεις για παιδιά 12 ετών και άνω Τρίτη και Πέμπτη 14:45μμ  -  16:30μμ  Σάββατο 10:30πμ - 12:15μμ
 
Τηλέφωνα επικοινωνίας: Χριστίνα Σέκερη 6956922702
Έφορος Βούλα Παχατουρίδου 6944850422 
 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου