ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

Πάει για Απρίλιο το Καυταντζόγλειο

Επέστρεψε φουριόζος ο Σταύρος Κοντονής στο υφυπουργείο αθλητισμού και ήδη τρέχουν οι διαδικασίες για το ΟΑΚΑ όπως αποκάλυψε το Sportsfeed. Με την ίδια διάθεση αντιμετωπίζουν στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Καυταντζόγλειο!
Η δέσμευση του 1 εκατ. ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων με την έγκριση του υπουργείου Οικονομίας επιτρέπουν στον Κοντονή και στον Ιούλιο Συναδινό να δρομολογήσουν τις ενέργειες για την αποκατάσταση των προβλημάτων στο Καυταντζόγλειο. Με τις τεχνικές υπηρεσίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού να αναλαμβάνουν την επικαιροποίηση της αρχικής μελέτης ή καλύτερα την ολοκλήρωσή της μιας και με τα χρήματα θα φτιαχτούν και τα δύο ταρτάν. Θα ακολουθήσει ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση του έργου με στόχο την αποκατάσταση των ζημιών.
Μέχρι εδώ καταγράψαμε τα θετικά. Διότι υπάρχουν και αρνητικά. Είναι αλήθεια ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τις διαβουλεύσεις για την αλλαγή διοίκησης. Φτάσαμε στο τέλος του Σεπτέμβρη και η ολοκλήρωση της μελέτης θα μας πάει λογικά μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Έπειτα θα φάμε και τον Νοέμβριο για τον διαγωνισμό, την κατακύρωσή του και το απαιτούμενο διάστημα για ενδεχόμενες ενστάσεις. Θα φτάσουμε καλό Δεκέμβριο για να μπορέσουν να αρχίσουν τα έργα. Μόνο που στην πρώτη επικοινωνία τους με τη διοίκηση του Καυταντζογλείου όλες οι μεγάλες εταιρίες του χώρου έχουν διαμηνύσει ότι δεν μπορούν να γίνουν έργα στο ταρτάν καταμεσής του χειμώνα.
«Για να γίνει σωστή δουλειά πρέπει να αποφύγουμε τις βροχές, την υγρασία και χρειάζονται καλές θερμοκρασίες», εξήγησαν. Προφανώς κάτι περισσότερο γνωρίζουν!
Μοιραία, η αποκατάσταση του μοναδικού σταδίου διεθνών προδιαγραφών στη βόρεια Ελλάδα πάει για τον Απρίλιο και βλέπουμε. Για να μην πούμε «ζήσε Μάη μου…». Τελικά, το Καυτοντζόγκλειο μπορεί να ξεπεράσει σε καθυστέρηση ανακατασκευής του ακόμα και το γεφύρι της Άρτας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου