ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

5ος στα Βαλκάνια ο Α. Μέρλος

 
Το περασμένο Σαββατοκύριακο 21,22/02 , πραγματοποιήθηκε το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου Ανδρών - Γυναικών στην Κωνσταντινούπολη. Στη αποστολή της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας συμμετείχε ο πρωταθλητής και χρυσός Πανελληνιονίκης του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Αντώνης Μέρλος στο άλμα εις Ύψος Ανδρών. Στη διοργάνωση συμμετείχαν 18 χώρες , ανάμεσα τους και η Ελλάδα με 19 αθλητές και αθλήτριες. Ο Αντώνης Μέρλος παρότι 16 χρονών συμμετείχε στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών και κατέκτησε την 5η πολύ τιμητική θέση στα Βαλκάνια, ένα γεγονός που μας γεμίζει με μεγάλη χαρά και συγκίνηση , που ένας αθλητής από τον Όμιλο μας φθάνει τόσο ψηλά.
Ο πρωταθλητής μας έχει ήδη πίασει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο στο Καλί της Κολομβίας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες Παίδων - Κορασίδων στη Τιφλίδα της Γεωργίας.
Θέλουμε να συγχαρούμε προπονητές ,εφόρους και παράγοντες του τμήματος στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου για την τόσο σημαντική δουλεία την οποία καθημερινά  αποδεικνύουν στο Θώδειο Δημοτικό στάδιο ,στο οποίο πραγματοποιείται το μεγαλυτερο μέρος της προετοιμασίας όλων των αθλητών και αθλητριών του τμήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου