ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Η ΑΕΚ γυρνά την πλάτη στην Παπαχρήστου

Η μεταγραφική περίοδος στον κλασσικό αθλητισμό έχει ξεκινήσει και αρκετοί είναι οι αθλητές που αναζητούν νέους συλλόγους καθώς αυτοί στους οποίους ανήκουν δεν τους καλύπτουν.
 
Ανάμεσα τους δεν βρίσκεται η Βούλα Παπαχρήστου καθώς στη μάχη ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημα επικράτησε η καρδιά και η αγάπη που έχει για την ΑΕΚ. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι από την κατάσταση που επικρατεί στον κιτρινόμαυρο σύλλογο την ευχαριστεί. «Δεν το σκέφτομαι να φύγω από την ΑΕΚ. Αγαπώ το σύλλογο και δεν θέλω να φύγω καθώς έχω χτίσει μια ζωή στην ΑΕΚ. Με χαρές και λύπες. Είμαι όμως και επαγγελματίας αθλήτρια και έχω οικογένεια».
Η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν έχει ήδη ξεκινήσει δυνατά προπονήσεις με μεγάλο στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας και σε αυτή την προσπάθεια της περιμένει την βοήθεια του συλλόγου της με τον οποίο όμως αυτή τη στιγμή έχει χαθεί κάθε επαφή. «Είναι άδικο για μια αθλήτρια να είναι από 9 ετών στον σύλλογο να μη μπορεί να βρει τον πρόεδρο να μιλήσει» δηλώνει η Παπαχρήστου στο Sportsfeed ελπίζοντας η κατάσταση να αλλάξει σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου