ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Αλλαγές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αμστερνταμ ετοίμασαν οι διοργανωτές

Μια διαφορετική εμπειρία θα ζήσουν οι αθλητές του ακοντισμού και της δισκοβολίας, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Άμστερνταμ (6-10/7).
Οι διοργανωτές αποφάσισαν να κάνουν τους προκριματικούς των δύο αγωνισμάτων σε μία από τις κεντρικότερες πλατείες της πόλη, την «Museumplein», προκειμένου αθλητές και θεατές να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.
Παράλληλα οι διοργανωτές προχώρησαν σε αλλαγές και στον τρόπο διεξαγωγής ορισμένων αγωνισμάτων. Έτσι από τα 100 μ. έως και τα 400 μ., αλλά και στα 100 μ. μ. εμπ. και 400 μ. εμπ., την πρόκριση στον ημιτελικό θα πάρουν οι 12 καλύτεροι χρόνοι με βάση τα startinglist, ενώ οι 12 άλλες θέσεις  θα προκύψουν από την διαδικασία των προκριματικών.
Το μέλος της ΕΠΕΟ Χρήστος Μελέτογλου βρέθηκε στο Άμστερνταμ, όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το στάδιο και τους βοηθητικούς χώρους, που θα χρησιμοποιήσουν οι αθλητές στη διάρκεια των αγώνων. Το ανακαινισμένο Ολυμπιακό στάδιο διαθέτει προθερμαντήριο με τέσσερα κουλουάρ, ενώ το προπονητήριο βρίσκεται σε απόσταση 20 λεπτών.
Τα ξενοδοχεία που θα φιλοξενηθούν οι ομάδες είναι στην περιοχή του αεροδρομίου περίπου 20 λεπτά μακριά από το στάδιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου