ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Επιστρέφει σε ντάιαμοντ λιγκ


Στη σειρά των αγώνων του ντάιαμοντ λιγκ επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια η Βούλα Παπχρήστου η οποία θα κάνει στις 6 Μαΐου στη Ντόχα το ντεμπούτο της στη σεζόν του ανοιχτού στίβου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εξαργυρώνει το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του κλειστού που έγινε στο Πόρτλαντ, λαμβάνοντας πρόσκληση από τους διοργανωτές του ντάιαμοντ λιγκ στο Κατάρ.
Έχοντας εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς του Ρίο και το ευρωπαϊκό του Άμστερνταμ, η Παπαχρήστου θα κάνει τον πρώτο της αγώνα για φέτος στον ανοιχτό έχοντας ιδιαίτερα υψηλό ανταγωνισμό. Ουσιαστικά θα αντιμετωπίσει τις αθλήτριες που θα είναι και στους Ολυμπιακούς (με εξαίρεση τις Ρωσίδες που δεν έχουν ακόμα δικαίωμα να αγωνιστούν).
Φυσικά ξεχωρίζει η παρουσία της Κατερίν Ιμπάργκουν η οποία χθες στον πρώτο της αγώνα έκανε 14.43μ. έχοντας φοβερό αήττητο σερί και φυσικά είναι η κάτοχος του παγκόσμιου τίτλου στον ανοιχτό και του διαμαντιού. Μαζί και η συμπατριώτισα της, Γιολιμάρ Ρόχας που κέρδισε το χρυσό στο Πόρτλαντ. Τη δεκάδα του αγώνα συμπληρώνουν οι Όλγα Ριπάκοβα (Καζακστάν, 15.25μ. ατομικό), Σανιέκα Τόμας (Τζαμάικα, με 14.57μ. είναι η κορυφαία φέτος), Κέλια Ντα Σίλβα Κόστα (Βραζιλία, 14.58μ.), Κίμπερλι Γουίλιμς (Τζαμάικα, 14.62μ.), Ντάνα Βελντάκοβα (Σλοβακία, 14.51μ.), Άνα Γιαγκάτσιακ (Πολωνία, 14.25μ.) και Ζανίν Ασάνι Ισούφ (Γαλλία, 14.24μ.)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου