ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Επιστροφή από την προετοιμασία της Εθνικής


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνετε  σήμερα η  δεκαήμερη προπονητική προετοιμασία,   αθλητών και αθλητριών των προεθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών οι οποίοι φιλοξενήθηκαν από τον Δήμο Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.
Οι άριστες συνθήκες για την προπόνηση τους που βίωσαν οι 25  αθλητές και οι προπονητές τους, αλλά και το άριστο κλίμα φιλοξενίας που υπήρξε από την πλευρά των διοργανωτών, βοήθησαν τους αθλητές να εκτελέσουν απρόσκοπτα τα προπονητικά τους προγράμματα.
Αρκετοί αθλητές στις  27 Απριλίου Μ. Τετάρτη, στα πλαίσια της προετοιμασίας τους  έλαβαν μέρος στον αγώνα που διοργάνωσε  ο Α.Ο. Λασηθίου και ο Δήμος, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγίου Νικολάου με την επωνυμία «Μιραμπέλο 2016» όπου ξεχώρισαν η Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κερκύρας) στο άλμα σε ύψος με 1.77μ που είναι η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα που έχει σημειωθεί  από παγκορασίδα, Ο Μίλτος Τεντογλου με 7.54 στο μήκος και η  Κωνσταντίνα Ρωμαίου με 12.42 στο τριπλούν.
Την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου  διοργανώθηκε  επιμορφωτική ημερίδα σε αίθουσα του επιμελητηρίου Αγίου Νικολάου για τους προπονητές που συμμετέχουν στο camp  αλλά και προπονητές από όλη την  Κρήτη με  ομιλητές  τον Προπονητή ΣΕΓΑΣ Λευτέρη Ραφαηλάκη.  τον Εθνικό Προπονητή Ε/Ν   Γιάννη Κουτσιώρα και τον Δημήτρη Τσιράκο Διευθυντή Παγκρήτιου Αθλητικού Κέντρου .Επίσης ομοσπονδιακοί προπονητές βοηθήσανε στην προπόνηση  τους αθλητές του τοπικού συλλόγου ΑΟ Λασηθίου μεταφέροντας τις γνώσεις τους στους μικρούς αθλητές..                               
Ο ΣΕΓΑΣ στο πλαίσιο καλλιέργειας ομαδικού πνεύματος, κοινής προσπάθειας, εξωστρέφειας και συνεργασίας  συνεχίζει να κάνει πράξη και να συνδέει τις προπονητικές συγκεντρώσεις με την επιμόρφωση θεωρητικά και βιωματικά. 
Το βράδυ της Ανάστασης όλη η αποστολή μαζί παρακολούθησε την Αναστάσιμη ακολουθία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και την ημέρα του Πάσχα βίωσαν την Κρητική φιλοξενία. 
Ο εθνικός προπονητής Εφήβων και Νεανίδων Γιάννης Κουτσιώρας δήλωσε: «Αποχαιρετώντας τον Άγιο Νικόλαο όλοι μας Αθλητές και Προπονητές,  θεωρούμε υποχρέωση μας να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό τον Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο του Π.Α.Ο.Α.Ν  Χαρίλαο Αλεξάκη και Λευτέρη Ραφαηλάκη .για την αμέριστη συμπαράσταση τους σε ότι χρειαστήκαμε για την προετοιμασία μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου