ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

Με Δίσκο & Σφαίρα στα Τρίκαλα ο Μανώλης

 

Ο αθλητής των ρίψεων του Α.Ο. Ποσειδων Λουτρακίου Μανώλης Ματούκα αναδείχτηκε το 2015, τρίτος Πανελληνιονίκης στη Δισκοβολία ΠΠΑ' στο Ναύπλιο με τα χρώματα του Ομίλου μας.
 Την αγωνιστική χρονιά 2015-2016 που διανύουμε ο Μανώλης έκανε μια πολύ καλή προετοιμασία και ανέβασε πολύ τις επιδόσεις του σε Δισκοβολία αλλά και Σφαιροβολία.
  Έτσι λοιπόν το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων στα Τρίκαλα στη μεγαλύτερη κατηγορία από αυτόν, μιας και ο Μανώλης είναι γεννημένος το 2001 και αγωνίζεται στη κατηγορία των ΠΠΑ'.
 Το Σάββατο 25/6 θα αγωνισθεί το πρωί στον προκριματικό της Σφαιροβολίας με στόχο την είσοδο του στον απογευματινό τελικό του αγωνίσματος και έχει φέτος 13.96μ, επίδοση που σημείωσε στα 33α Θώδεια 2016 στο Λουτράκι.
 Την Κυριακή επίσης θα αγωνισθεί στο προκριματικό της Δισκοβολίας Παίδων με φετινή επίδοση 37.78μ από το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα στη Τρίπολη.
 Η συμμετοχή του σε ένα τέτοιο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Π-Κ θα είναι πολύ σημαντική για τον αθλητή μας διότι θα αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία μιας και την επόμενη εβδομάδα θα αγωνισθεί στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του. Να ευχηθούμε λοιπόν Καλή Επιτυχία στον αθλητή μας και ευχόμαστε να εκπληρωθούν οι στόχοι του στον αγώνα στα Τρίκαλα. Τα social media του τμήματος στίβου θα σας ενημερώνουν για τις προσπάθειες των αθλητών μας κατά την διάρκεια των αγώνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου