ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Κατερίνα Κουτσοδόντη+Επτά αγωνίσματα στα Τρίκαλα = Άθλος

 

Η υπεραθλήτρια του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Κατερίνα Κουτσοδόντη θα αγωνισθεί στο έπταθλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων στα Τρίκαλα στις 25-26 Ιουλίου.
Με πολύ κόπο και σκληρή δουλειά η Κατερίνα θα δώσει το καλύτερο εαυτό της με τα χρώματα του ομίλου μας για μια καλή επίδοση στη γενική βαθμολογία του Επτάθλου και ένα ατομικό ρεκόρ αλλά και γιατί όχι ένα καλό πλασάρισμα στην γενική κατάταξη.
Η επταθλήτρια μας έχει να αντιμετωπίσει αθλήτριες μεγαλύτερες από εκείνη μιας και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στο Ναύπλιο και σίγουρα η συμμετοχή της θα της δώσει την δύναμη και την απαραίτητη εμπειρία που χρειάζονται οι αθλητές στην αθλητική τους σταδιοδρομία.
 Η Κατερίνα Κουτσοδόντη αγωνίζεται και τις δύο ημέρες των αγώνων σε 100μ με εμπόδια , Ύψος , Σφαίρα, 200μ , Μήκος , Ακοντισμός και 800μ. Στα σύνθετα αγωνίσματα νικήτριες είναι όλες οι αθλήτριες που τερματίζουν και για αυτό να ευχηθούμε ,Καλή επιτυχία στη Κατερίνα , να της στείλουμε όλοι μας την θετική μας ενέργεια να αγωνισθεί με πάθος και να ξεπεράσει τα όρια της για ακόμη μια φορά και να έχει πείσμα όπως έχει καθημερινά στις προπονήσεις που τόσες μήνες προπονείτε σκληρά και μεθοδικότητα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου