ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Ξεκινάει για ένα Μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

 
Η πρωταθλήτρια των Ρίψεων του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου Κατερίνα Βαν Ντε Σάντε αναχωρεί μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου μας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα στη κατηγορία Παίδων- Κορασίδων. 
Να υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα είναι γεννημένη το 2000 και είναι πρώτη της χρονιά στη κατηγορία των κορασίδων και κατεβαίνει στο Πρωτάθλημα Ελλάδος με την δεύτερη επίδοση στην Ελλάδα με 14.95μ στη Σφαιροβολία ,επίδοση που σημείωσε στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στη Τρίπολη.
 Πέρσι στο ίδιο Πρωτάθλημα παρότι δεν ήταν η κατηγορίας της ,κατέκτησε την τέταρτη θέση με επίδοση 13.89μ και φέτος έχει κληθεί στην Εθνική Ομάδα να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Μαθητικό Πρωτάθλημα στη Τουρκία. Στα Τρίκαλα ο στόχος της αθλήτριας μας είναι να σταθεροποιηθεί στις μεγάλες επιδόσεις αλλά και να κατακτήσει ένα μετάλλιο ,πράγμα πολύ δύσκολο μιας υπάρχει πολύ μεγάλος συναγωνισμός αλλά η Κατερίνα με την εμπειρία που έχει πλέον στους μεγάλος αγώνες έχει αποδείξει ότι μπορεί να ξεπερνάει το εαυτό της.

Την Κυριακή το πρωί θα αγωνισθεί στον προκριματικό της Σφαιροβολίας Κορασίδων και το απόγευμα θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια διάκριση. Να ευχηθούμε λοιπόν Καλή Επιτυχία στη Κατερίνα μας και να χαρεί τον αγώνα μιας και τέτοιου είδους αγώνες είναι μια μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου