ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Χωρίς κλωβό Ρίψεων αλλά με μετάλλια


Το τμήμα Ρίψεων του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου επί την επίβλεψη της προπονήτρια μας Χριστίνας Σέκερη έχει ανοδική πορεία χωρίς τα απαραίτητα για την σωστή διεξαγωγή των αγωνισμάτων και την σωστή εκμάθηση στους αθλητές αφού δεν υπάρχει Κλωβός Ρίψεων στο Λουτράκι.
Το προηγούμενο Σ.Κ. στο Ναύπλιο ο Όμιλος μας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη Δισκοβολία ΠΠΑ' με τον Μανώλη Ματούκα ,την τέταρτη θέση στη Δισκοβολία ΠΚΑ' με την Μαρηκαίτη Δούκα και την έβδομη θέση στη Σφυροβολία ΠΠΑ με τον Αλέξανδρο Κυπαρίσση.
 
Όλα αυτά τα αγωνίσματα κατά την διεξαγωγή των αγώνων γίνονται απαραίτητα μόνο με την παρουσία κλωβού ρίψεων για την ασφάλεια όλων. Χωρίς κλωβό ο  σύλλογος μας κατακτά Πανελλήνια μετάλλια και φανταστείτε, τι δουλειά θα γινόταν εάν υπήρχε τέτοιος κλωβός στο στάδιο μας ή γενικότερα στο Λουτράκι.  Η έφορος μας κα Βούλα Παχατουρίδου έχει θέσει το θέμα στους αρμόδιους και ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί με επιτυχία η τοποθέτηση Κλωβού Ρίψεων στο Λουτράκι αναδεικνύοντας πολλά ταλέντα από τον τόπο μας αλλά και αυξάνοντας την ενασχόληση με τον αθλητισμό  της νεολαίας της περιοχής μας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου