ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Ο Γιώργος Καπουτσίδης ανταποκριτής από Τιφλίδα


Υπάρχει ένας… τρελός με το στίβο στην Ελλάδα, ο οποίος μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Άμστερνταμ, ταξίδεψε και στην Τιφλίδα για να παρακολουθήσει την αντίστοιχη διοργάνωση των μικρών. Ο Γιώργος Καπουτζίδης βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Γεωργίας.
Αφού πανηγύρισε τα μετάλλια και τις εμφανίσεις των μεγάλων της Εθνικής στο Άμστερνταμ, ταξίδεψε την Τιφλίδα για να παρακολουθήσει και την επόμενη γενιά των αθλητών του ελληνικού στίβου! Καραλής, (επί κοντώ), Μαντζουρογιάννης (μήκος), Μέρλος (ύψος) και Μουζενίδης (σφαιροβολία) είναι τα απόλυτα φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στα αγωνίσματα τους. Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα παιδιά. Υπάρχουν ακόμα 16 μέλη στην ελληνική αποστολή (10 παίδες και 6 κορασίδες) με όνειρα και φιλοδοξία να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Το Sportsfeed θα κάλύψει ακόμα μια διοργάνωση του στίβου με τον πιο πλήρη τρόπο, αυτή τη φορά με τη συνεργασία του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος θα κάνει… πρεμιέρα στο ρόλο του ανταποκριτή και θα βοηθήσει στην προβολή των προσπαθειών όλων των παιδιών που ταξίδεψαν στην Τιφλίδα για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στιβου.
Ο καιρός στην πρωτεύουσα της Γεωργίας είναι καλός (καμία σχέση με το Άμστερνταμ), στην ελληνική αποστολή υπάρχει εξαιρετικό κλίμα και αισιοδοξία και το μόνο που απομένει, είναι η έναρξη των αγώνων.
πηγή, sportsfeed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου