ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Μετά τους Παίδες ο Καραλής ψάχνει τη διάκριση και στους Εφηβους






Ενα ακόμη μετάλλιο θα επιδιώξει να προσθέσει στην συλλογή του ο Εμμανουηλ Καραλής, που μπορεί να αγωνίζεται κόντρα σε μεγαλύτερους αθλητές, όμως, αυτό καθόλου δεν αναμένεται να επηρεάσει την απόδοση του.
Ο πρωταθλητής Ευρώπης στους Παίδες μετέχει στον τελικό του επί κοντώ (18.10) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μπίντγκοζ, ως ένας από τους αθλητές που θα διαδραματίσουν ρόλο στο αγώνισμα, όχι όμως ως το μεγάλο φαβορί. 
Το 5,55 μ. είναι η τέταρτη επίδοση ανάμεσα στους 14 του τελικού και είναι ικανή να του δώσει μια θέση ψηλά στην κατάταξη. 
Αλλωστε ο αθλητής του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου θα επιδιώξει να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ και μαζί την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών παγκοσμίως, στην κατηγορία των Παίδων. Την κορυφαία επίδοση του τελικού έχει ο Αυστραλός Κάρτις Μάρσαλ με 5,70 μ., που πριν δύο χρόνια στο Γιουτζίν είχε περιοριστεί σε συμμετοχή στον προκριματικό. 
Ο Αμερικανός Κρίστοφερ Νίλσεν και ο Βρετανός Ανταμ Χάγκ έχουν περάσει τα 5,60 μέτρα. Εκτός από τον Καραλή, τα 5,55 μ. έχει περάσει και ο δεύτερος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Κάλι,εκεί όπου Καραλής ήταν τρίτος Βλάντισλαβ Μάλιουκιν (Ουκρανία).
 Στον προκριματικό της δισκοβολίας (12.25) θα πάρει μέρος ο Ανδρέας Θανάσης. Το όριο για τον τελικό είναι 59,00 μ., ενώ ο αθλητής μας έχει ρεκόρ είναι 56,95 μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου