ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

10 χορηγοί για τον Μπολτ

 
Οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός. Τα 100μ. του στίβου των ανδρών, είναι το πιο εμπορικό από όλα τα αγωνίσματα των Ολυμπιακών. Φυσικό επακόλουθο, ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη να είναι και ο πιο εμπορικός.
Τον 10ο χορηγό απέκτησε ο Γιουσέιν Μπολτ και μάλιστα όχι όποιον και όποιον. Έναν από τους βασικούς των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020 και μάλιστα όχι μόνο για φέτος, αλλά μέχρι και το 2020. Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ιαπωνίας, η All Nippon Airways αποφάσισε να επενδύσει στον Τζαμαϊκανο καθώς φέτος θα αποτελέσει το επίκεντρο του παγκόσμιου αθλητισμού. Τα περίπου 10 λεπτά του τελικού των 100μ. (μαζί με παρουσίαση και επινίκεια) αναμένεται να σπάσουν κάθε ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως. Και φυσικά, όταν μιλάμε για τον Μπολτ θα πρέπει να συμπληρώσουμε και τα 200μ. καθώς και τη σκυταλοδρομία 4Χ100μ.
Η συγκεκριμένη συμφωνία με την All Nippon Airways, θα «τρέξει» μέχρι και το 2020 προκειμένου ο Μπολτ να βοηθήσει στην προώθηση των Αγώνων του Τόκιο. Ίσως μάλιστα αυτό τον πείσει και ακούσει την προτροπή του προπονητή του, Γκλεν Μιλς για να ξεκινήσει ακόμα μία Ολυμπιακή καμπάνια (την 5η)!
Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν έγιναν γνωστοί, σίγουρα όμως πρόκειται για επταψήφιο νούμερο, ενώ από την πλευρά του ο Μπολτ θα συμμετάσχει σε διαφημιστικά καθώς και σε προωθητικές ενέργειες της εταιρείας.
Αυτός είναι ο 10ος χορηγός του Τζαμαϊκανου μετά τους Puma, Gatorade, Digicell, Regupol, Hublot, Virgin Media, Nissan, Optus και Celcom.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου