ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού με 4,81 μ. για την Κυριακοπούλου

Ενας μήνας απέμεινε για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πόρτλαντ και η Νικόλ Κυριακοπούλου με κάθε ευκαιρία φροντίζει να δείχνει πως είναι ένα από τα φαβορί ακόμη και για το χρυσό μετάλλιο.
Η Ελληνίδα πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της, αυτή τη φορά στο Γκραν Πρι της Στοκχόλμης, με άλμα στα 4,81 μ., επίδοση που αποτελεί πανελλήνιο ρεκόρ για τον κλειστό στίβο και την ανεβάζει στην τρίτη θέση της παγκόσμιας κατάταξης.
Η Ελληνίδα δεδομένο του ότι αισθανόταν καλά επέλεξε να κάνει την μεγάλη υπέρβαση και να "δει" τον πήχη στα 4,91 μέτρα. Οι προσπάθειες της μπορεί να μην ήταν επιτυχημένες, ωστόσο και μόνο το γεγονός ότι αντιμετώπισε αυτό ο ύψος σε αγώνα, της δίνει πλεονέκτημα για τη δύσκολη συνέχεια. Η Κυρικοπούλου πριν το 4,81 μ. είχε έγκυρο άλμα στα 4,49 μ. και 4,59 μ. και μία χαμένη προσπάθεια στα 4,71 μέτρα.
Το προηγούμενο ρεκόρ στον κλειστό στίβο άνηκε στην ίδια με 4,80 μ. από τις 21/2/2015 στο Μπέρμιγχαμ. Δεύτερη με 4,71 μ. ήταν η Φαμπιάνα Μούρερ, που στη συνέχεια δοκίμασε μία φορά στα 4,81 μ. και δύο στα 4,86 μέτρα. Τρίτη με 4,59 μ. ήταν η Νικόλ Μπούχερ. Η Κυριακοπούλου θα κάνει τον τελευταίο της αγώνα πριν από το Πόρτλαντ, την Κυριακή (21/1) στο Κλερμό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου