ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Στον Αγιο Νικόλαο Κρήτης ο Αντώνης Μέρλος με τους αθλητές της κατηγορίας Π/Κ

Στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, θα γίνει ένα από τα προπονητικά καμπ της χρονιάς που θα αφορά στην κατηγορία Παίδων- Κορασίδων. Περίπου 25 αθλητές και προπονητές θα είναι φιλοξενούμενοι του Δήμου, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ενόψει των υποχρεώσεων τους στη θερινή σεζόν.
Το προπονητικό καμπ θα γίνει 4-9 Απριλίου με τη συμμετοχή επίλεκτων αθλητών της κατηγορίας Π/Κ και ορισμέων αθλητών της κατηγορίας Ε/Ν. Ο Δήμος Αγίου Νικολάου με την απόφαση του να φιλοξενήσει τους επίλεκτους αθλητές της εθνικής ομάδας, δείχνει την ευαισθησία του σε θέματα αθλητισμού.

«Εκ μέρους όλων στο ΣΕΓΑΣ, θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό και τον αθλητικό οργανισμό του Δήμου, γιατί χάρη στη συνεργασία τους, οι επίλεκτοι Π/Κ αθλήτριες και αθλητές μας, θα έχουν την ευκαιρία να προετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο σε εξαιρετικές συνθήκες, ενόψει των υποχρεώσεων της φετινής χρονιά», είπε ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος, με αφορμή τη συνεργασία με τον Δήμο. Ο ΣΕΓΑΣ στη διάρκεια της φετινής χρονιάς έχει προγραμματίσει να κάνει ηλικιακά και θεματικά προπονητικά καμπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου