ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρει την ομοσπονδία για την εξέλιξη του Μαραθωνίου

«Σας συγχαίρω για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε και την τεράστια επιτυχία που σημειώνει τα τελευταία χρόνια ο Μαραθώνιος Αθήνας», με τα λόγια αυτά, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή. «Εχω έναν γνωστό μου στη Γερμανία που μου μιλάει συνεχώς για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο», συμπλήρωσε ο κ. Παπούλιας, μπροστά στις κάμερες.

Ο πρώτος πολίτης της χώρας ζήτησε να ενημερωθεί για τον Αυθεντικό αγώνα, για τις συμμετοχές, αλλά και το κοινωνικό, περιβαντολλογικό και φιλανθρωπικό πρόγραμμα της διοργάνωσης.


Οι δύο παράγοντες της ομοσπονδίας επισκέφθηκαν τον πρώτο πολίτη της χώρας, λίγο πριν την ολοκλήρωση της θητείας του, προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την ουσιαστική συμβολή του στην εξέλιξη του Μαραθωνίου (από το 2006, ο αγώνας γίνεται υπό την αιγίδα της προεδρίας), αλλά και τη γενικότερη στήριξη του στον κλασικό αθλητισμό.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ζήτησε να μάθει για τις συνθήκες, που επικρατούν στον ελληνικό στίβο και άκουσε με προσοχή τα προβλήματα, που υπάρχουν σε βασικούς χώρους άθλησης της χώρας, όπως το Ολυμπιακό στάδιο και το κλειστό της Παιανίας. Ο κ. Παπούλιας ήταν ενημερωμένος και για την εισαγωγή του kids athletics στο κοινωνικό σχολείο, τονίζοντας μάλιστα πως θα επικοινωνήσει με τον υπουργό παιδείας Ανδέα Λοβέρδο, προκειμένο να τον συγχαρεί γι’ αυτή του την απόφαση.
Ο κ. Παπούλιας κάλεσε εκ νέου τους ανθρώπους της ομοσπονδίας να βρεθούν και πάλι στο Προεδρικό Μέγαρο, τον ερχόμενο μήνα, μαζί με πρωταθλητές της εθνικής ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου