ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Η καλύτερη χρονιά το 2015 για τον Στίβο του Ποσειδώνα

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη αγωνιστική χρονιά 2014-2015 , για το τμήμα στίβου του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου με απόλυτη επιτυχία. Ο σύλλογος μας ,αύξησε κατά 634 βαθμούς την περσινή βαθμολογία  ,κάνοντας ρεκόρ συγκομιδής βαθμών στο άθλημα του στίβου ,ανεβάζοντας πολλές θέσεις τον όμιλο μας στην γενική κατάταξη των ομάδων του ΣΕΓΑΣ.

 
Ο Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου ανάμεσα στις καλύτερες πλέον ομάδες της Νοτίου Ελλάδος πέτυχε και άλλο ένα μεγάλο στοίχημα , αυτό του Μαζικού Αθλητισμού, μιας και οι ακαδημίες μας σε Λουτράκι, Ίσθμια, Περαχώρα , Αλμυρή
ξεπέρασαν τους 200 αθλητές και μαζί με την Αγωνιστική και Προαγωνιστική Ομάδα έφθασαν τους 300 αθλητές στο τμήμα του Στίβου για φέτος.
Ο σύλλογος μας κατέκτησε 4 Πανελλήνια μετάλλια 1 χρυσό, 1 αργυρό και 2 χάλκινα, 1 θέση στην Εθνική Ομάδα της Ελλάδας ,συμμετείχε 8 τελικούς Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, αναδείχτηκε 2ος στη βαθμολογία στο Πρωτάθλημα Πελοποννήσου στους ΠΠΑ-ΠΚΑ και στους Παίδες- Κορασίδες ,συμμετείχε σε 30 περίπου αγώνες όλη την χρονιά σε όλες τις κατηγορίες.




 
 Ένα μεγάλο κατόρθωμα επίσης του τμήματος Στίβου είναι η ανάπτυξη της έννοιας του εθελοντισμού στους αθλητές και στους γονείς που είναι δίπλα μας συνεχώς ,με αποτέλεσμα την πραγματοποίηση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά των 32ων Θωδείων Πανελλήνιων Αγώνων με την συμμετοχή 700 αθλητών με απόλυτη επιτυχία.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Η συνολική προσπάθεια , ο αυτοσεβασμός , ο εθελοντισμός και η σκληρή δουλειά είναι τα στοιχεία τα οποία έφεραν ,όλα αυτά και όχι μόνο ,τα ευχάριστα αποτελέσματα με την επιμονή των προπονητών μας Κακούρου Γιάννη, Σέκερη Χριστίνας , Δαμβουνέλη Γιάννη, Σπανούδη Μερόπης , την οργανωτικότητα της Εφόρου μας Παχατουρίδου Παρασκευής και την στήριξη του Προέδρου μας  Μ. Γεωργίου και του Δ.Σ. του ομίλου μας αλλά και πάνω από όλα της αγωνιστικότητα και το ήθος των αθλητών μας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου