ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ο ΣΦΚΑ καλεί τους φιλάθλους στο ΟΑΚΑ για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Ο Σύλλογος Φίλων Κλασικού Αθλητισμού (ΣΦΚΑ) με την ευκαιρία της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών (25-26/7), καλεί τους φιλάθλους του στίβου να βρεθούν στο ΟΑΚΑ και να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών μας.
«Η παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων φιλάθλων θα δείξει ότι είμαστε δίπλα στους αθλητές, κοντά τους στον δύσκολο αγώνα τους και το χειροκρότημα μας θα αποτελέσει συγχρόνως μια ηθική επιβράβευση των επίπονων προσπαθειών τους», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΦΚΑ.

Εξάλλου το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΦΚΑ είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Κώστα Παναγόπουλο και τον γενικό γραμματέα Βασίλη Σεβαστή. Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τον στίβο και υπήρξε η εκατέρωθεν δέσμευση για τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας.
Ο νέος πρόεδρος του ΣΦΚΑ, Γιώργος Καρδαράς ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ για την βοήθεια και τη στήριξη του προς τον σύλλογο και παράλληλα δήλωσε πως ο ΣΦΚΑ θα συνεχίσει να είναι στο πλευρό των αθλητών σε όλες τις φάσεις και εκδηλώσεις της ζωής τους (αθλητικές και κοινωνικές) και αρωγός στο έργο της ομοσπονδίας.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΦΚΑ: Πρόεδρος: Γιώργος Καρδαράς,  Α΄ Αντιπρόεδρος: Γεωργία Ζωγράφου, Β΄ Αντιπρόεδρος: Τάσος Ξιάρχος, Γ. Γραμματέας: Μαρίνα Ιακωβίδου, Ειδικός Γραμματέας: Γιάννης Φούτσης, Ταμίας: Γιώργος Κλικίζος,  Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων: Αριστέα Λαμέρα, Μέλος: Μαρικά Καρδαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου