ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Συνέχεια στη Στοκχόλμη για Κυριακοπούλου & Στεφανίδη -Μαζί και ο Τσάκωνας



Ο τελευταίος -πριν τους 2 τελικούς- αγώνας της σειράς Diamond League διεξάγεται την Πέμπτη 30/7 στη Στοκχόλμη -με τα αγωνίσματα της σφαιροβολίας να γίνονται σήμερα Τετάρτη.


Με το επικοντώ γυναικών στο πρόγραμμα δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί βέβαια οι δύο πρωταθλήτριές μας, η -πανελληνιονίκης την Κυριακή- Κατερίνα Στεφανίδη και η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία προηγείται και στη βαθμολογία με 14 βαθμούς έναντι 9 της Βραζιλιάνας Murer. Στον αγώνα θα είναι και η Κουβανή Silva που με 4,85μ. στους Παναμερικανικούς έγινε η καλύτερη φέτος στον κόσμο - με την Κυριακοπούλου να έπεται με 4,83μ.

Με διπλό στόχο λοιπόν η Κυριακοπούλου, επίδοση και κατάταξη και με ...φόρα η Στεφανίδη που συνεχώς ανεβαίνει και πάει για το μεγάλο άλμα, θέλουν να ανταπεξέλθουν στην κούραση (Σάββατο Λονδίνο, Κυριακή ΟΑΚΑ) και να δώσουν έντονο ελληνικό χρώμα στην Στοκχόλμη. Και δεν θα είναι μόνες τους.

Στα 200μ. τρέχει ο Λυκούργος Τσάκωνας που έδειξε σε καλή κατάσταση στο ΟΑΚΑ και θα αναζητήσει μια κούρσα κοντά στο εντυπωσιακό 20.09 που έχει κάνει φέτος, έχοντας καλό συναγωνισμό με τον Edward από τον Παναμά, τον Νοτιοαφρικανό Jobodwana και τον Cotton από τις ΗΠΑ.

Η Shelly Ann Fraser και η Tori Bowie ξεχωρίζουν στα 100μ. γυναικών που θα κλείσουν το πρόγραμμα.

Πιο πριν, ο Barshim στο ύψος, η Ibarguen στο τριπλούν, και οι Oliver,Richardson και Ortega στα ψηλά εμπόδια, είναι μερικές από τις συμμετοχές που ξεχωρίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου