ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Ντάιαμοντ Λιγκ του Λονδίνου και Πανελλήνιο


Δύο φορές μέσα σε δύο μέρες θα αναμετρηθούν Κατερίνα Στεφανίδη και Νικόλ Κυριακοπούλου, προσθέτοντας και άλλα… επεισόδια στη μεταξύ τους, ενός αθλητικών ορίων κόντρα, ενώ στις 30 Ιουλίου θα ακολουθήσει και μία τρίτη.

Οι δύο πρωταθλήτριες του επί κοντώ έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν στο ντάιαμοντ λιγκ του Λονδίνου, το οποίο διαξάφεται το Σάββατο (25 Ιουλίου) στις 14:15 το μεσημέρι. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, οι δύο τους θα αναχωρήσουν και θα μπουν σε πτήση για να επιστρέψουν στην Αθήνα, όπου την επόμενη μέρα θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, καθώς το αγώνισμα τους έχει οριστεί για την Κυριακή.
Στην ούσία, θα βρεθούν αντίπαλες μέσα σε 24 ώρες, δύο φορές, ενώ τέσσερις μέρες μετά το πανελλήνιο θα βρεθούν και πάλι αντίπαλες στο ντάιαμοντ λιγκ της Στοκχόλμης. Αυτή θα είναι και η τελευταία τους αναμέτρηση πριν από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πεκίνου.
Σε αντίθεση με τις Κυριακοπούλου-Στεφανίδη, ο Κώστας Φιλιππίδης θα είναι απών από τον αγώνα του Λονδίνού καθως ήταν αδύνατο για τον Έλληνα αθλητή να αγωνιστεί το βράδυ της Παρασκευής στο Λονδίνο και το πρωί του Σαββάτου να βρίσκεται στο ΟΑΚΑ για να συμμετάσχει στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Ελλείψει μεταμεσονύχτιων πτήσεων από Λονδίνο για Αθήνα, αποφασίστηκε ο Φιλιππίδης να απέχει από το ντάιαμοντ λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου