ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Το νταμπλ έκανε η Βαν Ντε Σαντε στο Ναυπλιο

 
 Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε την αγωνιστική της χρονιά η Κατερίνα Βαν Ντε Σαντε η Πρωταθλήτρια του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ που πραγματοποιήθηκε στην πόλη του Ναυπλίου.
Η Κατερίνα έκανε το νταμπλ στο Ναύπλιο μιας και κατέκτησε 2 μετάλλια στα 2 αγωνίσματα που συμμετείχε. Τη 2η θέση στην Ελλάδα και το αργυρό μετάλλιο στη Σφαιροβολία ΠΚΑ' με επίδοση 12.68μ και την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στη Δισκοβολία ΠΚΑ' με επίδοση 27.42μ.
Η Κατερίνα είναι πλέον πρωταγωνίστρια στις ρίψεις στην Ελλάδα και κάνει γνωστό το όνομα του Α.Ο. Ποσειδών  αλλά την πόλη μας. Φέτος επίσης κατέκτησε και την 4η θέση στην Ελλάδα και στην μεγαλύτερη κατηγορία αυτή των κορασίδων στη Σφαιροβολία στα τέλη του Ιουνίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στα Τρίκαλα.
 
 
 Η πρωταθλήτρια μας ,είναι ένα παράδειγμα σκληρής δουλειάς μιας και ασταμάτητα από αρχές Σεπτεμβρίου δίνουν καθημερινά με την προπονήτρια της Χριστίνα Σέκερη ,τον καλύτερο εαυτό τους στις εγκαταστάσεις του Θωδείου σταδίου στο Λουτράκι.
 

 
Ήρθε η ώρα της ξεκούρασης για την Κατερίνα Βαν Ντε Σαντε και δίνει ραντεβού το φθινόπωρο για τις προπονήσεις αλλά και την επόμενη χρονιά με τις μεγάλες διοργανώσεις στην Ελλάδα και γιατί όχι και  στο εξωτερικό.
Συγχαρητήρια από όλο το τμήμα στίβου στην Κατερίνα μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου