ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Υπεραθλήτρια η Κουτσοδόντη

 

 
 Η Κατερίνα Κουτσοδόντη έδωσε την μάχη του Πεντάθλου ΠΚΑ΄ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠΑ-ΠΚΑ στο Ναύπλιο στις 10-11/7/15.
Το αγώνισμα ίσως είναι το δυσκολότερο από όλα τα υπόλοιπα μιας και πρέπει να συνδυάσεις 5 διαφορετικές τεχνικές και κοπώσεις στο σώμα σου και  διεξάγεται σε τρεις κύκλους το πρωί και το απόγευμα της 1ης ημέρας και το πρωί της 2ης ημέρας.
Η πρωταθλήτρια του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου κατετάγη στην πολύ τιμητική 6η θέση συντρίβοντας το προηγούμενο ατομικό ρεκόρ της με 3156 βαθμούς. Το πρώτο αγώνισμα ήταν τα 80μ εμπόδια όπου σημείωσε ατομικό ρεκόρ με 14.64'' στην συνέχεια το Μήκος με 4.41μ , στην Σφαιροβολία που πάλι έκανε ατομικό ρεκόρ με 10.55μ , στον ακοντισμό με 22.70μ και ολοκλήρωσε με τα 600μ και πάλι ατομικό ρεκόρ με 1.55.30''.
Το αγώνισμα του Πεντάθλου είναι αρκετά επίπονο και απαιτητικό όχι μόνο στη διάρκεια του αγώνα αλλά και στην προετοιμασία.
Τέλος η Κατερίνα άλλαξε αγώνισμα τους τελευταίους 2 μήνες και σίγουρα το αποτέλεσμα μας δικαιώνει και ελπίζουμε αυτό το πολύ δυνατό κορίτσι να βγάλει στις επόμενες διοργανώσεις και πρωταθλήματα αυτό που πραγματικά μπορεί και σίγουρα είναι κάτι πολύ μεγάλο.
Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην Κατερίνα και Καλό Καλοκαίρι...

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου