ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

Ένα ελληνικό μετάλλιο «βλέπει» στο Παγκόσμιο η «βίβλος» του στίβου



Με διάθεση… τσιγκουνιάς απέναντι στις ελληνικές ελπίδες για ένα μετάλλιο έκανε το Track and Field News τις προβλέψεις για το ποιοι θα ανέβουν στο βάθρο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Το περιοδικό, που θεωρείται η «βίβλος» του στίβου, έκανε την παραδοσιακή πλήρη πρόβλεψη για τις τριάδες των μεταλλίων, σε όλα τα αγωνίσματα του μεγάλου ραντεβού στο Πεκίνου. Σε αυτή τη λίστα βρίσκεται μόνο ένα ελληνικό όνομα.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό «δίνει» το αργυρό μετάλλιο στο επί κοντώ την Νικόλ Κυριακοπούλου, προβλέποντας ότι νικήτρια θα είναι η Jenn Suhr και τρίτη η Fabiana Murer.

Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι στην πρόβλεψη δεν έχει συμπεριληφθεί η Κατερίνα Στεφανίδη- ανάμεσα στις κορυφαίες και φέτος, που μάλιστα κατέκτησε μετάλλιο στα δύο τελευταία Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα (ανοιχτού και κλειστού στίβου)- αλλά ούτε και ο Κώστας Φιλιππίδης, ο οποίος επίσης είναι ανάμεσα στους παγκόσμιους πρωταγωνιστές του επί κοντώ.

Τι να πουν βέβαια και οι Τζαμαϊκανοί με την πρόβλεψη που έκανε το περιοδικό για τον Usain Bolt. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη εκτίμηση, ο παγκόσμιος ρέκορντμαν θα φύγει από το Πεκίνο όχι μόνο άνευ τίτλου, αλλά και δίχως ατομικό μετάλλιο, αφού είναι εκτός της τριάδας στα 100 μ. και 200 μέτρα. Αντιθέτως, το Track and Field News εκτιμά ότι ο Justin Gatlin θα κάνει το νταμπλ στα σπριντ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου