ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Οι επικοντίστριες το Σάββατο στο Λονδίνο - Επανεμφάνιση Bolt την Παρασκευή - ρίχνει και ο Παρέλλης


Στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, για την επέτειο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012, γίνεται ο 11ος φετινός αγώνας της σειράς Diamond League και μάλιστα σε 2 αγωνιστικες ημέρες, Παρασκευή και Σάββατο ενώ την Κυριακή διεξάγονται αγώνες ΑμΕΑ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 16 αγωνίσματα για τη σειρά και αρκετά ακόμα εκτός αυτής.

Στο επικοντώ γυναικών το μεσημέρι του Σαββάτου, η Νικόλ Κυριακοπούλου και η Κατερίνα Στεφανίδη θα είναι -και- εκεί, έχοντας καθιερωθεί στην ελίτ. Η Στεφανίδη βρίσκεται σε ανοδική πορεία βρίσκοντας ρυθμό μετά από προβλήματα τραυματισμού ενώ η Κυριακοπούλου προηγείται στη βαθμολογία έχοντας κάνει και 2 νίκες και θα επιδιώξει να είναι ξανά η νικήτρια.

Κυριότερη αντίπαλος θα είναι η Suhr, η οποια την Πέμπτη αγωνίστηκε στους Παναμερικανικούς στο Toronto (3η με 4,60μ), όπως και η δεύτερη στη βαθμολογία Murer (2η με 4,80μ.) και η Silva (1η με ατομικό ρεκόρ 4,85μ., καλυτερη επίδοση φέτος στον κόσμο ξεπερνώντας την Κυριακοπούλου και 5η όλων των εποχών) που δεν θα πάνε Λονδίνο.

Να σημειωθεί πως την επόμενη μέρα είναι και το αγώνισμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρωνουν τα 100μ. την Παρασκευή με την επανεμφάνιση του Usain Bolt και μεγάλο ερωτηματικό για την αγωνιστική του κατάσταση.
Στο επικοντώ, εκτός βαθμολόγησης όπως και τα 100μ, θα είναι και ο Renaud Lavillenie.
Ξεχωρίζουν ακόμη, ο Barshim στο ύψος και η Ibarguen στο τριπλούν.
Την Παρασκευή στη δισκοβολία, λαμβάνει μερος και ο Κύπριος Απόστολος Παρέλλης ενώ θεωρητικά φαβορί ειναι ο Malachowski.

Το Σάββατο, στα 100μ. η Fraser, στα 400μ oi Makwala, van Niekerk που κατέβηκαν τα 44 δευτερόλεπτα, στο μίλι o Kiprop μετά απο το φοβερό 1500αρι στο Μονακό, είναι από τις κυριότερες συμμετοχές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου