ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

O Φιλιππίδης κλείνει το μάτι στα 6 μ. –Είναι κάτι εφικτό



Διανύει το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας του. Ο πήχης πάντα ψηλά στους αγώνες του, εκείνος να σημειώνει ρεκόρ, να κερδίζει σημαντικούς αντιπάλους και να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στο επί κοντώ. Όλα αυτά κάνουν τον Κώστα Φιλιππίδη να… κλείνει το μάτι στα 6 μέτρα.

«Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό φέτος. Είμαστε τέσσερις αθλητές πάνω από τα 5,90 μέτρα. Κάνουμε δουλειά με αρκετές αλλαγές που θέλουν το χρόνο τους για να φανούν», είπε ο πρωταθλητής του επί κοντώ, ο οποίος αυτό το καλοκαίρι έχει ήδη περάσει τα 5,91 μέτρα.

Και τέτοιες πτήσεις τον κάνουν να μιλά ανοιχτά, για ένα πολύ κλειστό κλαμπ. «Δουλεύουμε για τα 6 μ., πιστεύω ότι είναι κάτι εφικτό. Με καλές συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί. Προέχει βέβαια μία καλή εμφάνιση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και στον τελικό των Diamond League», είπε ο Φιλιππίδης.

«Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Ακόμη κάνω προπόνηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, σε θερμοκρασία 30 βαθμών, γιατί δεν έχουμε στρώματα για να κάνουμε προπόνηση έξω», πρόσθεσε ακόμη αναφερόμενος στις καθημερινές δυσκολίες, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου