ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η επιστροφή του Μπολτ


Είναι ο απόλυτος σούπερ σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού και η αλήθεια είναι ότι μας έλειψε. Ο Γιουσέιν Μπολτ επιστρέφει με κούρσα υψηλών προδιαγραφών στα 100μ. και το ντάιαμοντ λιγκ του Λονδίνου.

Το μίτιτνγκ του Λoνδίνου θα είναι γεμάτο από σταρ. Αυτός όμως που λάμπει περισσότερο από όλους είναι ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη. Έχοντας πάρει το ΟΚ από τον προσωπικό του γιατρό, ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να αγωνιστεί και πάλι σε ένα δυνατό 100αρι. Έχοντας για αντιπάλους του Τζίμι Βικό, Ράιαν Μπέιλι και Μάικ Ρότζερς, ο Τζαμαϊκανός ξεκινά να «γεμίζει» με αγώνες ενόψει του Πεκίνου. Ο αγώνας θα έχει ενδιαφέρον όχι μόνο γιατί θα είναι ο πρώτος του Μπολτ μετά από αρκετό διάστημα, αλλά και γιατί θα έχει αντίπαλο τον Ράιαν Μπέιλι ο οποίος είχε κάνει την ειρωνική κίνηση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών και από τότε ο Μπολτ του τη… φυλάει.
Επίσης για πρώτη φορά στα χρονικά, ο Τζαμαϊκανός κάτοχος του παγκόσμιου ρεκόρ, θα αγωνιστεί σε κούρσα 100μ. έχοντας την 4η φετινή επίδοση. Με τον Βικό να έχει 9.86, τον Ρότζερς 9.88 και τον Μπέιλι 9.93 θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τί θα κάνει ο Μπολτ του 10.12…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου