ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Αστραπή στη Νέα Υόρκη!

Screen Shot 2015-03-25 at 3.35.32 PM
Μετά από πέντε χρόνια, ο Γιουσέιν Μπολτ αποφάσισε να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη και τις Ηνωμένες Πολιτείες για να αγωνιστεί και ήδη οι Αμερικανοί τρέχουν να αγοράσουν μαγικό χαρτάκι.

Η τελευταία φορά που ο Τζαμαϊκανός σούπερ σταρ αγωνίστηκε στη Νέα Υόρκη, ήταν το 2008 και πάλι στη Νέα Υόρκη όταν είχε κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ στα 100μ. και 9.72. Η τελευταία εμφάνιση του στις ΗΠΑ, ήταν το 2010 όταν έτρεξε με την ομάδα 4Χ100μ. της Τζαμάικα στις σκυταλοδρομίες Penn Relays.
Φέτος ο Μπολτ αποφάσισε να συμμετάσχει στο μίτινγκ της σειράς ντάιαμοντ λιγκ που θα γίνει στις 13 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη. «Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πρώτο του παγκόσμιο ρεκόρ και γω δεν πρόκειται να ξεχάσω το κοινό της Νέας Υόρκης εκείνη τη βραδιά» δήλωσε ο Μπολτ μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής του. «Έπρεπε να περιμένουν τουλάχιστον μία ώρα κατά τη διάρκεια μάλιστα μιας καταιγίδας προκειμένου να δουν τον αγώνα. Είμαι σίγουρος πως ούτε ένας φίλαθλος δεν εγκατέλειψε το στάδιο και για το λόγο αυτό άξιζαν μια εξαιρετική παράσταση. Ήμουν χαρούμενος που κατάφερα να τους την προσφέρω με το παγκόσμιο ρεκόρ και ανυπομωνώ να ξανασυναντηθούμε και φέτος» είπε ο Τζαμαϊκανός, ενώ οι διοργανωτές ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει αν θα αγωνιστεί στα 100μ. ή τα 200μ.
Να σημειωθεί ότι ο Μπολτ θα ξεκινήσει τη σεζόν από το Ρίο στις 19 Απριλίου με αγώνα 100μ. ενώ εκτός από τη συμμετοχή του στη Νέα Υόρκη έχει ανακοινώσει ακόμα δύο παρουσίες, στις 4 Ιουλίου, 100μ. στο Παρίσι και στις 9 Ιουλίου 200μ. στη Λωζάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου