ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Έχασε ο Μπολτ!



Ο Γιουσέιν Μπολτ πάλεψε να μειώσει τη διαφορά, αλλά ήταν πολύ μεγάλη και έτσι γνώρισε μια σπάνια ήττα στον πρώτο του φετινό αγώνα στο εθνικό στάδιο Κίνγκστον.
Στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. ο σύλλογος του, οι Racers με χρόνο 39.29 τερμάτισαν στη δεύτερη θέση πίσω από το UTech (με 38.23).
Ο 28χρονος σπρίντερ έκανε ντεμπούτο στη διοργάνωση "Gibson Relays" όπως συνηθίζει να κάνει μαζί με τους άλλους Τζαμαϊκανούς πρωταθλητές των σπριντ. Αποδέχθηκε την ήττα του και έδωσε συγχαρητήρια στους νικητές
"Περιμένω σπουδαία πράγματα στο Πεκίνο", είχε δηλώσει νωρίτερα στους συμπατριώτες του, αναφερόμενος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Αυγούστου. Μετά τα κατορθώματα του 2008 επιστρέφει στην "Φωλιά του Πουλιού" για να αυξήσει τη συγκομιδή των δέκα μεταλλίων (οκτώ είναι χρυσά).
Το 2014 ο Μπολτ δεν έκανε ουσιαστικά καθόλου αγώνες. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι και έκανε μια εξαίρεση για να λάβει μέρος στους Αγώνες Κοινοπολιτείας στη Γλασκώβη όπου και έτρεξε στη σκυταλοδρομία 4χ100μ. Το μοναδικό 100άρι του ήταν στη Βαρσοβία όπου σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ σε αγώνες σε κλειστό στάδιο με 9.98 δευτερόλεπτα.
Την περσινή χρονιά στα σπριντ κυριάρχησε ο Τζάστιν Γκάτλιν, επιτυγχάνοντας την πέμπτη κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στα 100 μέτρα με χρόνο 9.77 στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου