ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Επέστρεψε η ελληνική αποστολή- Η ξεχωριστή στιγμή του Μάστορα και το ραντεβού για Βελιγράδι


Την Κυριακή το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων, στο ξενοδοχείο της Εθνικής ομάδας όλοι γιόρτασαν με την ψυχή τους. Μεγάλη ικανοποίηση για την συνολική εμφάνιση της ομάδας αλλά ακόμη μεγαλύτερη χαρά για τα δυο αργυρά μετάλλια που κέρδισαν στους αγώνες ο Αντώνης Μάστορας και η Κατερίνα Στεφανίδη.

Το πρωτάθλημα τελείωσε. Όλες οι αποστολές, την Δευτέρα το πρωί, συγκεντρώθηκαν στο αεροδρόμιο για να επιστρέψουν στις χώρες τους. Στις 9:30- 9:45- το πρωί της Δευτέρας- η ελληνική ομάδα βρισκόταν στο αεροδρόμιο της Πράγας έτοιμη για αναχώρηση. Μετά από ένα καλό και ήρεμο ταξίδι, κι ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του τα μέλη της αποστολής προτίμησαν- οι περισσότεροι- να ξεκουραστούν, το αεροπλάνο της ομάδας προσγειώθηκε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" λίγο μετά τις 15:00.


Στο χώρο των αποσκευών υποδέχτηκαν την Εθνική ομάδα άνθρωποι της ομοσπονδίας, μεταξύ των οποίων ο αντιπρόεδρος Γιάννης Σταματόπουλος, η Ταμίας Ξένια Αργειτάκη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Θανάσης Ράπτης. Κάθε αθλητής έλαβε και από μια ανθοδέσμη, εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ.

(Η Ελληνική αποστολή στο χώρο της παραλαβής των αποσκευών στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»)

Στην πόρτα της εξόδου, από τον χώρο των αποσκευών, δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα αθλητικά κανάλια- και όχι μόνο- της χώρας περίμεναν την εμφάνιση της ελληνικής ομάδας και- κυριώς- ενός εκ των δυο αθλητών που κατέκτησε μετάλλιο στην Πράγα, του Αντώνη Μάστορα- η Κατερίνα Στεφανίδη έφυγε από την Πράγα με άλλη πτήση και με προορισμό την Αμερική.

Ο Μάστορας προχώρησε σε συνεντεύξεις και μίλησε στις κάμερες για την μεγάλη διάκριση του. Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Μια στιγμή που του άξιζε. Έκανε μεγάλη εμφάνιση, κέρδισε ένα πολύ σημαντικό μετάλλιο και έδωσε χαρά σε πολλούς ανθρώπους.

Σε όλη την διάρκεια των συνεντεύξεων, ο προπονητής του Αντώνη Μάστορα- Γιώργος Πομάσκι- παρακολουθούσε περήφανος και με ένα μεγάλο χαμόγελο τον αθλητή του να εξηγεί και να αναλύει στους δημοσιογράφους τον τρόπο με τον οποίο έφτασε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του αργυρού μεταλλίου.

Κάπως έτσι και με αυτές τις εικόνες έκλεισε για την Ελλάδα, το κεφάλαιο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Πράγας. Αθλητές, προπονητές και όλη η ομάδα έδωσαν ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, στο Βελιγράδι το 2017.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου