ΤΜΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κυριακή 1 Μαρτίου 2015

Μπολτ: "Είναι λίγο αργός ο Ρούνεϊ"


Ακόμα δεν ξέρω ποιό είναι το σύστημα που ταιριάζει περισσότερο στην ομάδα μου", δήλωσε ο Λουίς Φαν Χάαλ σε συνέντευξη Τύπου και αφού έχουν περάσει επτά μήνες από τότε που ανέλαβε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το συγκεκριμένο σχόλιο να αντιμετωπίζεται με δυσμενή σχόλια από μερίδα οπαδών του συλλόγου.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο ταχύτερος άνθρωπος στον πλανήτη και φανατικός υποστηρικτής των "κόκκινων διαβόλων", Γιουσέιντ Μπολτ, ο οποίος σε συνέντευξή του στην "Daily Mail" εκτιμάει πως αν συνεχίσει να παίζει με αυτό τον τρόπο η αγαπημένη του ομάδα δεν θα έρθουν  τα πολυπόθητα αποτελέσματα.
"Το σύστημα με τις πολλές πάσες που έχει ο Φαν Χάαλ δεν πρόκειται να δουλέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκτός αν αλλάξει όλους τους παίκτες του.
Προσπαθεί να διασπάσει τις αντίπαλες άμυνες στηριζόμενος σε πολλές πάσες κατά τη διάρκεια του αγώνα, όμως η Γιουνάιτεντ δεν είναι μία τέτοια ομάδα.
 
Εάν είχαμε ακόμα τον Γκιγκς και τον Σκόουλς στο κέντρο, θα ήταν καλά τα πράγματα", δήλωσε αρχικά ο Τζαμαϊκανός υπερπρωταθλητής στα σπριντ, και κατέληξε:
"Ο Μάτα είναι καλός αλλά είναι εξαιρετικά μικρόσωμος. Ο Ρούνεϊ είναι καλός αλλά λιγάκι αργός, και όταν παίζεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής πρέπει να κινείσαι γρήγορα. Όπως για παράδειγμα κάνει ο Αζάρ και μερικοί από τους παίκτες της Άρσεναλ".
Στην ίδια συνέντευξη ο Γιουσέιν Μπολτ αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να αποσυρθεί από τα κουλουάρ το 2017 παίρνοντας πρώτα μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο και πώς θέλει να αποχαιρετήσει το κοινό όντας στην κορυφή όπως ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Εξέφρασε δε τη φιλοδοξία του να θεωρείται -όταν θα έχει αποχωρήσει- ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω του θρύλους όπως ο Μοχάμεντ Άλι, ο Μάικλ Τζόρνταν και ο Μάικλ Τζόνσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου